logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dé autogarage in Helmond

Autogarage met meer dan 20 jaar ervaring

Wij zijn GS Automotive, een jong bedrijf en betrouwbare autogarage in Helmond. Met meer dan 20 jaar ervaring in de automotive branche, helpen wij onze klanten bij de zoektocht naar een goede en betrouwbare auto. Ook voor onderhoud en reparaties kun je bij ons terecht. Onderaan de pagina vind je direct een service planner waar je eenvoudig je werkplaats afspraak inplant bij onze autogarage in Helmond.

 

Autogarage in Helmond

Betrouwbare autodealer in Helmond

Ben jij op zoek naar een kwalitatief goede occasion en zoek je een betrouwbare autodealer in Helmond? Dan zit je bij GS Automotive goed! Ten eerste is het kopen van een auto een flinke investering. Daarom vinden wij het bij GS Automotive belangrijk dat je bij ons verzekerd bent van kwalitatief goede auto’s in een betaalbare prijsklasse. Transparantie en vertrouwen, daar staan wij voor. Jij als klant staat bij ons ook altijd voorop. Dat merk je direct bij binnenkomst door de gemoedelijke en warme sfeer in onze autogarage. Op onze website vind je ruim aanbod aan aantrekkelijke occasions met een snel wisselende voorraad en populaire automerken- en modellen. Denk aan Audi, BMW, Volkswagen, Toyota, Ford en Opel.

Werkplaats GS Automotive, autogarage in Helmond

Voor uitstekende autoservice in Helmond

Tijdig onderhoud is onmisbaar voor een veilige autorit. Zo zeggen wij ook altijd: “onderhoud is behoud”. Daarom kunt u ook voor auto onderhoud en reparaties bij ons terecht in de autogarage in Helmond. Heb je het vermoeden dat je auto niet meer naar behoren werkt en verwacht je dat onderhoud of reparatie nodig is? Dan is het begrijpelijk dat de onzekerheid toeneemt. De kosten voor onderhoud kunnen helaas snel hoog oplopen. Daarom vinden we het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn. Voor onderhoud aan de auto, voeren we alleen de werkzaamheden uit die moeten gebeuren. Niet méér, maar vooral niet minder. De kosten communiceren we graag ook zo goed mogelijk voordat we aan de werkzaamheden beginnen, zodat je weet waar je aan toe bent. In onze autogarage in Helmond verrichten wij overigens onderhoud en reparaties aan elk type merk en model, ongeacht het bouwjaar van de auto.

Op zoek naar autoservice in Helmond? Hieronder vind je een afspraak planner. In deze planner kun je eenvoudig een afspraak plannen in onze werkplaats. Kies eenvoudig welke service je graag wenst te krijgen en kies een beschikbare datum, wanneer het jou uitkomt.
 

Aantal Collega's

member1

Nick

Eigenaar

member2

Dolf

Eigenaar

member3

Wesley

Autotechnicus

member1

Michael

Werkplaats chef

Gallery Image 4

Klaas

Stagiaire

Gallery Image 5

Tarzan

Gallery Image 6

Jacky

member-next.png
member-prev.png

Neem een kijkje in onze zaak

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website