logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Pechhulp in Europa

Pech onderweg service

We hopen er allemaal niet op, maar het kan gebeuren: pech met je auto of ander voertuig in het buitenland. In Nederland is het vervelend, maar in het buitenland is dit natuurlijk extra vervelend. Je bent ver van huis en in een onbekende omgeving. Met onze pechhulp service ben je in heel Europa verzekerd van hulp voor pech onderweg. Neem even contact met ons op om de pech onderweg service aan te vragen.

 

Betrouwbare pechhulp verzekering

Betrouwbare pechhulp verzekering

Wanneer je auto kapot gaat in het buitenland, wil je het liefst zo snel mogelijk weer veilig de weg op. Met onze pechhulp kun je rekenen op een professionele en snelle hulp. En dit voor 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je kunt deze verzekering afsluiten voor pechhulp in Europa, maar ook uitsluitend Nederland. Daarnaast kun je naast de auto ook een pechhulp service afsluiten voor de motor of een ander voertuig. Wanneer je pech krijg, staat ons netwerk van professionele hulpverleners voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. In het geval het voertuig niet meer gemaakt kan worden, is vervangend vervoer inbegrepen. Zo ben je gegarandeerd van aankomst om bestemming.

Kosten voor pechhulp in Europa

De kosten voor pechhulp in Europa

Pechhulp in Europa: het is erg verstandig om jezelf voor dit gemak te verzekeren. GS Automotive biedt een zeer uitgebreide pechhulpservice na het uitvoeren van onderhoud aan je auto en dit voor slechts €39,- per jaar! De pech onderweg service is inclusief woonplaatsdekking en repatriëring naar de garage. De pechhulp is kentekengebonden. Dit betekent dat de auto of ander voertuig voor pechhulp is verzekerd en niet de persoon. Dit is wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kind gebruik maakt van het voertuig.

Pech onderweg? Vraag pechhulp Europa aan

Auto onderhoud en reparatie

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer je een klein probleempje op tijd opmerkt, kun je grote pech onderweg voorkomen. Zo ga je onverwachte reparaties te boven. Ben je op zoek naar een eerlijke en betrouwbare autogarage, dan zit je bij ons goed. Wij doen auto reparatie- en onderhoud in Helmond. Als we er tijdens onderhoud of reparatie achterkomen dat de kosten hoger uitvallen, laten wij dit meteen aan je weten. We leggen uit wat er aan de hand is en gaan pas verder als jij akkoord bent. Je kunt jouw auto met een gerust hart bij ons achterlaten.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website