logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

SEAT dealer in Helmond

SEAT dealer met tweedehands SEAT auto’s

GS Automotive is dé SEAT dealer van Helmond en ver daarbuiten. Zoek je een SEAT occasion met een lage kilometerstand? Laat ons je verder helpen! Met onze snel wisselende voorraad en uitgebreide netwerk in de autobranche ben jij altijd verzekerd van een auto die echt bij jou past. Wil je professioneel advies over de mogelijkheden van private lease of wil je juist een auto verkopen? Geen vraag of verzoek is ons te gek. We staan niet voor niets bekend als de dealer waar jij als klant centraal staat. We horen daarom graag wat we voor je kunnen betekenen. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Betrouwbare SEAT occasions met onderhoudshistorie

Betrouwbare SEAT occasions met onderhoudshistorie

Wil jij een SEAT kopen waarvan je zeker weet dat hij nog jaren meegaat? Dat begrijpen we helemaal. Daarom vind je bij GS Automotive alleen de beste tweedehands SEAT personenwagens. De auto’s in ons aanbod worden uitvoerig nagekeken en ook zijn de onderhoudshistorie én een nationale autopas altijd aanwezig. Hierdoor weten we exact hoeveel kilometers jouw SEAT heeft gereden en kom je nooit voor verrassingen te staan. Gaat je voorkeur toch uit naar een Volkswagen, Audi, ŠKODA of Porsche personenauto? Geen probleem, want je vindt bij GS Automotive alle automerken die onderdeel zijn van de Volkswagen Groep. Benieuwd geworden naar ons huidige aanbod? Je bent van harte welkom in onze showroom.

Alle SEAT modellen bij GS Automotive

Alle SEAT modellen bij GS Automotive

Ook als wij jouw favoriete SEAT model op dit moment niet in onze collectie hebben opgenomen kunnen we jou aan je droomauto helpen. Onze specialisten gaan namelijk op basis van een zoekopdracht speuren naar de perfect auto. Een groot voordeel van zo’n zoekopdracht is ons uitgebreide netwerk bestaande uit betrouwbare autodealers en garages. Zoek je bijvoorbeeld een SEAT Leon, SEAT Ibiza of de nieuwste SEAT Arona? Dat kan geregeld worden! Heb je nog geen specifiek model in gedachte, maar moet de auto wel voldoen aan een bepaalde omschrijving, zoals ‘een stadsauto met cruise control’? Ook dan weten wij de perfecte match te vinden. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een zoekopdracht aan te vragen door je wensen te delen met onze ervaren adviseurs.

SEAT garage Helmond: alles onder één dak

SEAT garage Helmond: alles onder één dak

Ben jij al in het bezit van een SEAT en verschijnt er een melding op je dashboard? Rijd dan even langs onze SEAT garage in Helmond. GS Automotive heeft alles rondom mobiliteit onder één dak, dus ook voor onderhoud en reparaties kun je bij ons terecht. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in de autobranche en weten precies wat jouw SEAT op dat moment nodig heeft. Wij hebben als SEAT dealer en garage de waarden vertrouwen en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Voorafgaand aan de werkzaamheden worden de kosten besproken. Komen we iets tegen dat extra aandacht nodig heeft? Dan bespreken we dit eerst met jou, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website