logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ŠKODA onderhoud met behoud van garantie

Specialistisch ŠKODA onderhoud

Als VAG specialist beschikt GS Automotive over uitgebreide kennis van de automerken Volkswagen, Audi, Porsche en ŠKODA. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in de autobranche en weten precies wat jouw auto nodig heeft. In onze ŠKODA garage in Helmond werken we volgens fabrieksvoorschriften en volgens dezelfde werkwijze als de officiële garage. We onderhouden ook jouw ŠKODA gedurende de garantieperiode, terwijl de garantie behoud wordt behouden. Lees meer over onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen.

 

Onderhoudsbeurt aan je ŠKODA nodig?

Onderhoudsbeurt aan je ŠKODA nodig?

Is het weer tijd om de vloeistoffen van je auto bij te vullen of moeten de banden gecontroleerd worden? Kom dan langs bij GS Automotive voor een onderhoudsbeurt aan je ŠKODA. Wij verrichten zowel kleine- als grote onderhoudsbeurten en zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Je kunt bij ons de grote beurt van je ŠKODA combineren met een gratis APK keuring. We controleren je auto op alle aanwezige onderdelen én sporen mogelijke mankementen op. Zo voorkomen we gevaarlijke situaties en kunnen we schade aan het voertuig voorkomen. Je bent bij GS Automotive aan het juiste adres voor ŠKODA onderhoud én reparaties. Maak direct een afspraak bij onze ŠKODA garage in Helmond!

ŠKODA olieservice

ŠKODA olieservice

Als er wordt gesproken over Longlife onderhoud dan vindt dit plaats wanneer jouw ŠKODA hier aan toe is. Er verschijnt dan een melding op je display. De Longlife onderhoudsbeurt voor een ŠKODA wordt vaak onderverdeeld in twee verschillende services, namelijk een inspectie- en olieservice. Tijdens de inspectie service worden schadegevoelige onderdelen getest en gecontroleerd, terwijl de ŠKODA olieservice bestaat uit het verversen van de motorolie en het vervangen van de oliefilter. Kortom: alles wat te maken heeft met de olie van je auto. Ook wordt tijdens deze service de dikte van de remblokken en de staat van de remschijven gecontroleerd, want voorkomen is beter dan genezen! Wil jij een afspraak maken voor onze ŠKODA olieservice? Dat kan gemakkelijk via onze online planner.

Aanvullende ŠKODA service

Aanvullende ŠKODA service

Bij GS Automotive ontvangen jij én je auto de beste ŠKODA service. De werkzaamheden en de verwachte kosten van het onderhoud of een reparatie bespreken we samen uitvoerig. Stuiten we tijdens de werkzaamheden op een probleem? Dit communiceren we direct met je, waarna we samen beslissen wat de beste oplossing is. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We hebben daarnaast ook aanvullende ŠKODA services, waarmee we je zo snel mogelijk weer op weg krijgen. Met de ŠKODA mobiliteitsservice van GS Automotive bieden we je bijvoorbeeld professionele en snelle hulp bij pech onderweg. Dit kan voorkomen in Nederland, maar ook tijdens een autovakantie naar het buitenland. Met onze mobiliteitsservice is jouw ŠKODA verzekerd voor pechhulp door heel Europa. Je kunt bij GS Automotive al een mobiliteitsservice voor je ŠKODA afsluiten voor slechts €39,- per jaar!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website