logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Versnellingsbak spoelen

Problemen met de versnellingsbak? Wij lossen het op

Hieronder lees je meer over onze dienst versnellingsbak spoelen. Onderaan de pagina vind je een afspraak planner waarmee je direct een afspraak kunt plannen voor de service versnellingsbak spoelen.

 

Storing in de versnellingsbak

Storing in de versnellingsbak

Schakelt de automatische versnelling schokkerig of slipt de automaat bij het schakelen? Schakelt de automaat koud niet zoals het hoort? Dan zit er waarschijnlijk een storing in de versnellingsbak. Voor deze en andere problemen kan je de versnellingsbak laten spoelen. Dit lost 70% van de problemen met automatische versnellingsbakken op. Maak een afspraak en zorg dat jouw auto weer soepel rijdt!

De meeste problemen met automatische transmissies worden veroorzaakt door vervuiling en ouderdom van de transmissieolie. Deze ATF-olie - die voor een goede smering van alle onderdelen zorgt - is bij oudere auto's en hoge kilometerstanden vaak te oud of te vervuild om nog goed zijn werk te kunnen doen. Het gevolg is dat de automaat niet goed meer werkt en er foutcodes ontstaan.

Automaatbak spoelen met Powerflush

Automaatbak spoelen met Powerflush

Wanneer jij problemen ervaart met de versnellingsbak, is een grondige reiniging door middel van de automaatbak spoelen ons advies. Kom eens langs bij GS Automotive voor deskundig advies. Waar veel garages alleen de transmissie olie vervangen of je zelfs richting een dure revisie sturen, adviseren wij bij GS Automotive alleen de beste en voordeligste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van storingen in de automaat. Dit doen wij door de automaat te flushen met onze Powerflush machine. Dit is een moderne methode om de volledige automaat te spoelen waarbij we alle versnellingsbakolie verversen en het systeem compleet reinigen. Dus inclusief alle leidingen, de koppelomvormer, de mechatronic en de oliekoeler. Dit is beter dan de ouderwetse manier, waarbij slechts een klein deel van de olie wordt vervangen.

Onderhoud aan de versnellingsbak

Onderhoud aan de versnellingsbak

Wanneer je het onderhoud aan de versnellingsbak tijdig uit laat voeren, loop je minder risico op uitval van de transmissie. Ook hiervoor kan je bij ons langskomen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor vele andere services, zoals een inlaat reiniging, dynamic Engine Flush of een remmenservice. Voorkom hoge kosten en irritaties en laat tijdig onderhoud of reparatie aan de auto uitvoeren. Zo voorkom je ook dat je de versnellingsbak moet spoelen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website