logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auto diagnose service

Een nauwkeurige diagnose van storingen in de auto

Hieronder lees je meer over onze dienst auto diagnose service. Onderaan de pagina vind je een afspraak planner waarmee je eenvoudig een werkplaats afspraak voor onze auto diagnose service kunt inplannen.

 

Wat is een autostoring?

Wat is een autostoring?

Heb jij een storingslampje in je auto branden? Voordat je zomaar onderdelen laat vervangen, laat eerst even een professionele auto diagnose uitvoeren. Na een dergelijke auto diagnose service weet je precies waar het aan ligt en bespaar je jezelf onnodige kosten en ergernissen.

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. De storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van de auto. De storingen kunnen op deze manier op een later moment uitgelezen worden. Dit levert niet altijd de oorzaak van de storing in de motor op.
 

Autostoring verhelpen

Autostoring verhelpen

GS Automotive werkt met moderne, specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Wanneer er een storing lampje in je auto brandt, zullen wij starten met het uitlezen hiervan door middel van een testcomputer. Vervolgens sporen wij de storing voor je op en kunnen we deze zo snel mogelijk voor je verhelpen. Onze monteurs zijn niet alleen goed opgeleid, maar hebben jarenlange ervaring in het oplossing van allerlei soorten storingen. Denk aan storing in de motor of een elektrische storing in de auto. Dit kunnen vrij eenvoudige storingen zijn, maar ook zeer complexe storingen. Wij slagen er keer op keer in om onze klanten weer snel de weg op te helpen.

Auto diagnose service van GS Automotive

De betrouwbare service van GS Automotive

Wij werken met de meest moderne machines en apparatuur in onze werkplaats. We kijken kritisch wat er moet gebeuren en jij kan vertrouwen op een betrouwbare en professionele service. Naast auto diagnose service bieden wij bijvoorbeeld ook een remmenservice of motorrevisie aan. Ook voor een airco service verwelkomen wij je graag in onze garage. Eigenlijk kun je voor alles wat met auto onderhoud of reparatie te maken heeft bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website