logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Hier staan we voor

GS automotive heeft met ons - Nick de Gilde en Dolf Scholten - gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring binnen de automotive branch. Alhoewel wij met veel plezier bij andere bedrijven hebben gewerkt, zagen wij ook punten die in onze beleving beter konden. Zo zal je ons herkennen aan de gemoedelijke, warme sfeer waarin de vertrouwensband tussen jou als klant en ons als bedrijf altijd voorop staat. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en jou van het beste advies en service te voorzien.

Wij begrijpen als geen ander de onzekerheid wanneer je een auto naar een garage brengt. Daarom communiceren wij tijdig wat wij constateren bij controle en wat de gevolgen daarvan zijn. Wij houden je op de hoogte met betrekking tot kosten en onze aanbevelingen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wij zijn GS Automotive, wij hebben een langdurige relatie met onze klanten en daar zijn wij trots op.

  • Aanvullende diensten
  • Persoonlijke benadering
  • Moderne werkplaats
  • Jong gebruikte & nieuwe auto's
  • Zoekopdrachten
  • Lage kilometerstanden

Aantal Collega's

member1

Nick

Eigenaar

member2

Dolf

Eigenaar

member3

Wesley

Autotechnicus

member1

Michael

Werkplaats chef

Gallery Image 4

Klaas

Stagiaire

Gallery Image 5

Tarzan

Gallery Image 6

Jacky

member-next.png
member-prev.png
2002

Ervaring sinds

92%

Klanttevredenheid

60

Occasions op voorraad

19

Aantal merken

Welkom GS Automotive

Wij zijn GS Automotive, een jong Helmonds bedrijf met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de automotive branch. Dat jij als klant bij ons voorop staat, zal je merken vanaf binnenkomst. Transparantie en vertrouwen zijn de belangrijkste waarden binnen ons bedrijf.
GS Automotive biedt kwalitatief goede en betrouwbare auto’s in een betaalbare prijsklasse. Bekijk ons ruime aanbod aan aantrekkelijke occasions in ons snel wisselende voorraad.
Ook voor onderhoud en reparaties aan personenauto’s, bedrijfswagens en campers kun je bij ons terecht. Kom bij ons voor een APK, komen hier extra werkzaamheden uit, dan krijg je vooraf een eerlijke diagnose en prijs.

Wij zijn Nick de Gilde en Dolf Scholten en wij kijken uit naar je bezoek aan GS Automotive aan de Noorddijk 3 te Helmond.

1_other_image_1562742753507264879

Neem een kijkje in onze zaak

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website