logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ŠKODA dealer in Helmond

Betrouwbare ŠKODA dealer

Je kunt van ons als ŠKODA dealer verwachten dat jij als klant op nummer één wordt gezet. De waarden transparantie en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel en is merkbaar in alles wat we doen. Zoek jij een tweedehandse ŠKODA? Ontdek dan wat we voor je kunnen betekenen. Onze specialisten helpen je graag verder in onze showroom.

 

Tweedehandse ŠKODA kopen?

Tweedehandse ŠKODA kopen?

Wanneer je een auto wilt aanschaffen, wil je dit natuurlijk via een betrouwbare (ŠKODA) dealer doen. Dat begrijpen wij volkomen! Bij GS Automotive vind je enkel ŠKODA occasions die zijn voorzien van een onderhoudshistorie en nationale autopas. De auto’s worden uitgebreid gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk in de verkoop gaan. Ook voor bedrijfswagens en campers kun je bij ons terecht. GS Automotive is namelijk een kei in het selecteren van het voertuig dat het beste bij jouw wensen past. Dankzij onze vele contacten in de autobranche vinden wij in een rap tempo jouw favoriete, tweedehandse, ŠKODA. Bekijk hieronder direct onze occasions of vraag een zoekopdracht aan.

Persoonlijke zoekopdracht

Persoonlijke zoekopdracht

ŠKODA heeft ruime, praktische én elektrische auto’s ‘voor de zaterdagfamilies’, zoals ŠKODA zelf benoemt. Zoek je bijvoorbeeld een compact en stoer stadsvoertuig? Dan bevelen wij de ŠKODA FABIA aan. Hecht je meer waarde aan flexibiliteit en ruimte? Kijk dan eens naar de ŠKODA Hatchback. Elk model en type auto heeft zo zijn eigen kenmerken. Wij zijn als ŠKODA dealer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche en weten precies welk model het beste bij jouw wensen aansluit. Maak je wensen kenbaar bij onze specialisten en we gaan samen op zoek naar de perfecte match. Heb je besloten in welke ŠKODA je wilt gaan rijden? Dan schakelen wij ons uitgebreide netwerk in om zo de beste ŠKODA voor je te vinden. Neem hiervoor contact met ons op!

ŠKODA garage Helmond

ŠKODA garage in Helmond

Bij GS Automotive vind je alles rondom mobiliteit onder één dak. Dit betekent dat wij een ŠKODA dealer zijn, maar tegelijkertijd ook een ŠKODA garage voor het verrichten van vakkundig onderhoud en reparaties. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in auto’s van de VAG Group, waar het automerk ŠKODA onderdeel van is. Wij weten precies wat jouw auto nodig heeft en hoe we deze in optimale staat kunnen behouden. Wil je liever zelf aan de slag met jouw ŠKODA? Geen probleem! GS Automotive levert namelijk originele onderdelen.

Is het tijd voor een APK keuring of heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan direct een afspraak bij onze ŠKODA garage in Helmond. Ook voor uitgebreide controles en reparaties ben je welkom bij GS Automotive. We gaan op exact dezelfde manier te werk als de officiële merkdealer en werken met originele apparatuur. Het enige verschil is dat we onze werkzaamheden uitvoeren tegen een scherp uurtarief. Je bespaart hierdoor tot wel 30% in vergelijking met de officiële merkdealer!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website