logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Motorrevisie

Motorblok laten reviseren: reparaties en vervangen aan de motor

Hieronder lees je meer over onze dienst motorrevisie. Onderaan de pagina vind je direct een afspraak planner waar je eenvoudig je werkplaats afspraak voor onze dienst motorrevisie kunt inplannen.

 

GS_23_content_image_15695721001548258608

Wat houdt motorblok auto reviseren precies in?

Als jij je motorblok wil laten reviseren, hoeven er niet per se klachten over de motor te zijn. Het is wel duidelijk dat het motorblok inmiddels vele kilometers heeft gemaakt en misschien wel versleten is. Of misschien heeft de auto nog niet zoveel kilometers gereden, maar wel veel olie verbruikt. Een indicatie hiervoor is vaak het olieverbruik en het slecht lopen van de motor, waar wij natuurlijk op voorhand eerst een goede diagnose voor stellen. Wanneer blijkt dat een motor niet goed meer werkt en wij een motor gaan reviseren, halen wij de motor uit elkaar en controleren de onderdelen zorgvuldig. Versleten onderdelen worden vervangen of hersteld. Onderdelen die bijna versleten zijn kunnen preventief vervangen worden, dit zal gedurende de reparatie als advies worden gecommuniceerd. Denk hierbij aan de olie- of waterpomp, zuigers, het hoonen van de cilinders, cilinderkop revisie, het vervangen van klepseals, klepgeleiders of klepzittingen, maar denk ook aan eventueel het slijpen of vervangen van de krukas, het vervangen van de krukaslagers en ditzelfde voor de nokkenas(-sen) en klepstoters, de dynamo en dergelijke. Kortom, is er iets mis met je motor, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Content_image001

Motor onderhoud

Heeft jouw motor schade opgelopen door bijvoorbeeld een gebroken distributieriem of een opgerekte ketting? Is de krukas of nokkenas versleten? Of zijn er problemen met de cilinderkop? Om al deze storingen aan verbrandingsmotoren te voorkomen, is het van belang om tijdig de motor te reviseren.

Het reviseren van een motor is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe motor. Met de ervaring van onze gespecialiseerde monteurs kun je erop vertrouwen dat wij alleen de beste en meest voordelige oplossing adviseren. Afhankelijk van wat de beste oplossing is, zou dat het repareren of vervangen van onderdelen kunnen zijn. Met de mogelijkheid om de meeste reparaties bij ons uit te voeren, kun je vertrouwen op korte lijnen, een snelle service, goede bereikbaarheid en onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven.

Content Image 4

Motorblok reviseren: geheel of gedeeltelijk

Wanneer je motor niet werkt, kan dit vele oorzaken hebben. Soms is het voldoende om een deelreparatie te laten uitvoeren, zoals het vervangen van zuigers en kleppen. Of het persen van nieuwe cilinderbussen of vlakken van de cilinderkop. Wanneer de motor echt aan het einde van zijn tijdperk is, ben je toe aan revisie. De motor wordt uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden gecontroleerd. Alles wat bijna versleten of geheel versleten is, wordt vervangen. Zo, nu kun je er weer jaren tegenaan.

Voor al onze services werken wij in onze werkplaats met de meest moderne machines en apparatuur. Op deze manier kunnen wij jou altijd een betrouwbare service aanbieden. Wij kijken altijd precies wat er moet gebeuren en je kunt vertrouwen op een betrouwbare en professionele service. Naast motorrevisie voeren wij ook andere diensten uit. Denk aan een remservice of bandenservice. Wij helpen je graag verder met allerlei soorten auto onderhoud of reparatie.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website