logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

SEAT onderhoud laten uitvoeren

SEAT onderhoud voor alle modellen

Regelmatig onderhoud aan een SEAT is belangrijk om de auto in optimale staat te behouden. Gaat er een lampje branden? Heb je meer dan 30.000 kilometer gereden of is de termijn van 2 jaar verstreken voor onderhoud? Maak dan direct een tussenstop bij onze SEAT garage in Helmond. Onze vakkundige monteurs werken met de meest moderne apparatuur en weten precies waar ze op moeten letten. Lees verder om te ontdekken wat we voor jou en je SEAT kunnen betekenen.

 

Jarenlang ervaring met SEAT onderhoud

SEAT onderhoud voor alle modellen

Bij GS Automotive zijn we gespecialiseerd in auto’s van de VAG Group. Dit betekent dat we jarenlange ervaring hebben met onder andere de automerken Volkswagen, Audi, Porsche, SKODA en SEAT. Onze monteurs hebben ervaring opgedaan bij de officiële garages en kennen hierdoor de ins en outs van elke model of type auto. Je kunt bij ons terecht voor preventief onderhoud, maar ook voor complexe reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan te werk volgens fabrieksvoorschriften en maken desgewenst gebruik van de officiële SEAT onderdelen. Na afloop van de werkzaamheden ontvang je een stempel in het serviceboekje: op papier of digitaal. Hierdoor wordt alles netjes bijgehouden, zoals bij de officiële dealer. Wil je een afspraak maken bij onze SEAT garage in Helmond? Dat kan gemakkelijk via onze online planner!

Onderhoudsbeurt SEAT: welke heb ik nodig?

Onderhoudsbeurt SEAT: welke heb ik nodig?

Wanneer we het hebben over een onderhoudsbeurt voor een SEAT, dan wordt er vaak gesproken over een grote of kleine beurt. Maar wat is nou het verschil tussen die twee? En waar staat Longlife onderhoud voor? We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en zullen je daarom meenemen door de verschillende soorten onderhoud. Bij de kleine beurt worden voornamelijk de slijtage gevoelige onderdelen van de auto gecontroleerd. Bij een grote beurt wordt de SEAT op dezelfde onderdelen gecontroleerd, maar wordt er ook gekeken naar de banden, de accu en het koelsysteem. Ook kan het voorkomen je SEAT Longlife onderhoud nodig heeft. Dit soort onderhoud bestaat uit twee verschillende services, namelijk de inspectie- en SEAT olieservice. De inspectie service bestaat uit het controleren van 50 verschillende punten en de SEAT olieservice bestaat uit het vervangen van onder andere de Longlife motorolie. We hebben het over Longlife onderhoud als deze twee SEAT services tegelijk worden uitgevoerd. Wil je alleen gebruik maken van de SEAT olieservice? Ook dat is mogelijk bij GS Automotive. Voorkom pech onderweg en maak direct een werkplaatsafspraak.

Altijd verzekerd van de beste SEAT service

Altijd verzekerd van de beste SEAT service

Bij GS Automotive ben je altijd verzekerd van de meest professionele SEAT service. Zoek je een adres voor het uitvoeren van de SEAT olieservice? Dan helpen we je graag verder in onze SEAT garage in Helmond. Kom je stil te staan op de autobahn in Duitsland? Of ben je met de caravan gestrand in Oostenrijk? Ook dan helpen we jou uit de brand. Met de SEAT mobiliteitsservice van GS Automotive ben je namelijk 24 uur per dag gewaarborgd voor pechhulp door heel Europa. Wil je meer weten over de SEAT mobiliteitsservice? Je leest er alles over op onze website.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website