logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

GS Automotive is VAG specialist

Wat is een VAG specialist?

Bij GS Automotive ben je aan het juiste adres voor de verkoop en onderhoud van wel 17 verschillende automerken. Door onze jarenlange ervaring in de automotive branche staan we ook bekend als VAG specialist. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in onderhoud en reparatie aan de automerken binnen de VAG groep. VAG staat voor Volkswagen AG of Volkswagen Audi Groep. Onder deze groep vallen onder andere de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Porsche. Als VAG specialist houden we jouw VAG auto in topconditie! Kom meer te weten over GS Automotive en onze specialisten.

 

VAG garage voor onderhoud en reparaties

VAG garage voor onderhoud en reparaties

Onze werkplaats in Helmond is ingericht met de meest moderne apparatuur en zelfs met de originele diagnose apparatuur van de VAG Groep, waardoor we aan iedere auto onderhoud en reparaties kunnen verrichten, ongeacht het automerk, bouwjaar of model. Wij raden aan om regelmatig een bezoek te brengen aan een (VAG) garage, waardoor zoveel mogelijk ongelukken en schade voorkomen kunnen worden. Ondanks dat de VAG groep bekend staat om zijn betrouwbare auto’s, is het ook verstandig om regelmatig onderhoud te verrichten aan jouw Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA. Kom daarvoor langs bij onze VAG garage. Ook voor een APK keuring of auto diagnose ben je bij GS Automotive aan het juiste adres: wij bieden een volledige VAG service op dealerniveau. Je behoudt de garantie en de registratie van werkzaamheden wordt meegenomen in het internationale systeem van de VAG Groep. Hierdoor is er, behalve de lagere kosten, geen verschil met de echte dealer!

Betrouwbare VAG autoservice

Betrouwbare VAG autoservice

Eigenaren van een auto selecteren vaak hun VAG autoservice op betrouwbaarheid en transparantie. Deze waarden, en eerlijkheid, staan bij GS Automotive centraal. Onze occasions beschikken over een onderhoudshistorie, nationale autopas en hebben géén schade verleden. Als je langskomt voor een VAG service- of onderhoudsbeurt communiceren wij altijd wat wij constateren bij de controle en wat de gevolgen hiervan zijn. Ook proberen we op voorhand de kosten van de werkzaamheden vast te stellen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zoek je daarom een betrouwbare VAG autoservice in Helmond waar jij als klant écht voorop staat? Loop dan eens binnen bij onze VAG garage.
 

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website