logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bandenservice

Houd de autobanden in topconditie

Hieronder lees je meer over onze dienst bandenservice. Onderaan de pagina vind je een afspraak planner waarmee je eenvoudig en direct je werkplaats afspraak voor bandenservice kunt inplannen in onze garage.

 

Bandenservice van GS Automotive

Bandenservice

Het is van belang dat je je banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat je veilig op je bestemming aankomt. Ze hebben daarnaast een grote invloed op de rij prestaties van je auto. Dit doe je door je banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijd je niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaar je ook een hoop geld. Is het dan toch zo ver dat je je autoband moet vervangen? Ook dan kunnen wij je verder helpen. Je kunt bij GS Automotive terecht voor autobandenservice.

Autobanden wisselen

Autobanden wisselen

Wanneer je zowel zomer- als winterbanden in bezit hebt, weet je dat je twee keer per jaar de banden dient te verwisselen naar het aankomende seizoen. Waarom is dit eigenlijk zo belangrijk en hoe weet je wanneer het tijd is om te wisselen?

Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Zo hebben winterbanden bijvoorbeeld een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Dat is dus ook het moment om de autobanden te wisselen. Door op tijd de autobanden te wisselen, behoud je rijcomfort en zorg je voor veiligheid onderweg.

3 jaar garantie op banden

3 jaar garantie op je autobanden

Heb je een lekke band, klapband of zijn jouw banden gewoon toe aan vervanging? Dan wil je je autoband zo snel mogelijk repareren of je banden vervangen. Bij een lekke band halen wij de band van de velg en doen de banden reparatie van binnenuit. Een klapband verhelpen wij door een nieuwe band. Binnen no-time sta jij weer veilig op de weg.

Wij zijn partner geworden van Autobandenpartner.nl. Bij aankoop van banden van één van deze merken: Viking, Lanvigator, Goldline en Vredestein, krijg je 3 jaar garantie op de banden. Is de band om wat voor reden dan ook binnen 3 jaar aan vervanging toe? Denk aan onvoorziene slijtage, lek rijden of is de band beschadigd. Dan wordt de band volledig of deels vergoed na vertoon van het certificaat. Dat is nog eens een mooie bijkomstigheid!

Wij werken met de meest moderne apparatuur in onze werkplaats. We kijken kritisch wat er moet gebeuren en jij kan vertrouwen op een betrouwbare en professionele service. Naast bandenservice, zoals de autoband repareren of de autoband vervangen, bieden wij ook de service van het uitlijnen of balanceren van de banden aan. Je kunt ook denken aan een remmenservice of apk keuring. Neem contact met ons op en wij helpen je graag bij vele vormen van auto reparatie- of onderhoud!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website