logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auto onderhoud

Onderhoud is behoud van de auto

Tijdig onderhoud aan de auto is belangrijk om de kwaliteit van de auto te behouden. Op zoek naar auto onderhoud in Helmond? Dan zit je bij GS Automotive goed! Onderaan deze pagina vind je een afspraak planner, zodat je snel en eenvoudig een autoservice kunt inplannen. We zien je graag in onze werkplaats.

 

Man bezig met auto onderhoud

Tijdig onderhoud laten uitvoeren

Wil je graag onderhoud aan de auto laten uitvoeren, maar wil je niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpen wij maar al te goed. Besparen op onderhoud raden we echter af, omdat je daarmee een hoog risico neemt. Tijdig onderhoud is nodig om de auto ook in goede staat te behouden, zodat we ongelukken en schade aan het voertuig voorkomen. Overweeg je om je auto te verkopen, dan levert een goed onderhouden auto bij inruil natuurlijk ook meer op. Bij GS Automotive zeggen wij ook altijd: “Onderhoud is behoud”. Iedereen heeft natuurlijk zijn budget en het liefst stellen we onderhoud aan de auto zo lang mogelijk uit. Daarom houden we graag rekening met jou als klant. We voeren enkel het onderhoud uit wat ook moet gebeuren, niet méér en niet minder. Vertrouwen vinden wij tenslotte belangrijk. Je levert jouw auto met een gerust gevoel bij ons af voor een grote of kleine beurt of voor een reparatie. Overigens onderhouden we niet alleen personenauto’s, maar ook voor onderhoud aan bedrijfswagens en campers kun je bij ons terecht.

In onze werkplaats, ingericht met de meest moderne apparatuur, verrichten wij autoservice en reparaties aan elk merk en type auto, ongeacht het bouwjaar van de auto. Onderaan deze pagina vind je de afspraak planner. Zo kun je eenvoudig en snel een afspraak inplannen voor een autoservice in onze werkplaats. Kies eenvoudig welke autoservice je graag wenst te krijgen en kies wanneer het jou uitkomt. Tot dan!

Grote beurt auto onderhoud

Kleine of grote auto beurt

Heeft je auto een kleine beurt nodig? Uiteraard kun je ook voor een kleine onderhoudsbeurt bij ons terecht. We adviseren om een kleine beurt bijvoorbeeld af te wisselen met een grote auto beurt. Een grote beurt is lang niet altijd nodig, maar het is wel belangrijk om een aantal auto onderdelen goed in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan controle van de autobanden, de remmen, schokdempers, filters, olie en overige vloeistoffen. Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal goed is aan de auto? Laat het gerust weten, zodat we daar kritisch naar kunnen kijken.

Heeft je auto een grote beurt nodig? Dan controleren we de volledige auto op alle aanwezige onderdelen. Je kunt erop vertrouwen dat we de auto in de best mogelijke staat weer bij je afleveren. We vervangen indien nodig de olie, filters, bougies en de distributieriem. Daarnaast controleren we of de overige vloeistoffen bijgevuld moeten worden. Belangrijke onderdelen zoals de motor, accu, remmen, banden en schokdempers nemen we uiteraard ook mee in de grote beurt voor de auto. Het verschil met de kleine beurt, is dat we met de grote beurt ook de binnenkant van de auto controleren. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van de airco en de binnenspiegels. Combineer de grote onderhoudsbeurt ook met een gratis APK keuring. Beide afspraken kunnen we combineren, zodat je daarna ook veilig de weg op kunt. Een APK keuring is overigens ook verplicht. Je ontvangt tijdig een bericht, wanneer het weer nodig is om een keuring uit te laten voeren.

man dat auto onderhoud

De kosten voor een goede autoservice

Heb je het vermoeden dat er iets niet goed is aan de auto en verwacht je dat een reparatie of onderhoud nodig is? We begrijpen dat je bang bent voor torenhoge kosten. Toch is het belangrijk om even naar de auto te laten kijken. Niet alleen als je denkt dat er iets niet goed is, maar een jaarlijkse onderhoudsbeurt is wel verstandig om veiligheid te waarborgen en schade te voorkomen. We vinden het belangrijk om transparant en eerlijk te zijn. Daarom laten we voorafgaand aan de onderhoudsbeurt weten wat de kosten ongeveer zijn. Dit proberen we zo goed mogelijk te communiceren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Komen we er tijdens de autoservice  toch achter dat de kosten wellicht hoger uitvallen, dan laten we je dat eerst weten voordat we de werkzaamheden uitvoeren. We leggen je uit wat er precies mankeert, zodat je ook weet waar je ‘ja’ op gaat zeggen. De kosten van auto onderhoud zijn uiteraard ook afhankelijk van de beurt; kies je voor een grote of kleine onderhoudsbeurt? Daarnaast zijn de kosten voor onderhoud aan de auto nog afhankelijk van het type auto en het bouwjaar. Wanneer je denkt elders goedkoper uit te zijn, zouden wij dat graag tijdig willen horen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website