logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Occasions in Helmond

Autodealer in Helmond met meer dan 20 jaar ervaring

Ben je op zoek naar occasions in Helmond? Dan zit je bij GS Automotive goed! Met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche, helpen wij je maar al te graag in de zoektocht naar een occasion. Transparant en betrouwbaar advies staat bij ons voorop.

 

Automotive Helmond occasions

Betrouwbare occasions in Helmond

We begrijpen namelijk dat de aankoop van een auto een flinke investering is. Het gaat vaak om een grote investering en het idee is dat je deze auto zo lang mogelijk kunt blijven rijden. Daarom vinden we het belangrijk dat je bij ons uitsluitend betaalbare auto’s vindt van hoge kwaliteit. Al onze auto’s zijn voorzien van een nationale pas en onderhoudshistorie, deze is volledig transparant en actueel. Wij verkopen ook enkel auto’s die geen schade hebben geleden. Alle getoonde prijzen van onze occasions zijn inclusief BTW / BPM en exclusief afleverkosten. Wij bieden diverse afleverpakketten aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
 

 

GS Automotive, de autodealer in Helmond

Ruim aanbod van populaire automerken- en modellen

Met jouw zoektocht naar een geschikte occasion in Helmond ben je van harte welkom in onze showroom. Stap vrijblijvend bij ons binnen en laat je verrassen door het ruime aanbod aan betrouwbare en nette occasions. Jij staat bij ons voorop en dat merk je direct bij binnenkomst in onze gemoedelijke showroom. Ons ruime en snel wisselende assortiment occasions vind je op de website. Dit aanbod bestaat uit diverse populaire automerken- en modellen, waaronder Mercedes, BMW, Renault, Peugeot  en Volkswagen. Heb je al een gewenste occasion voor ogen, maar staat deze onverhoopt niet in het aanbod? Neem dan gerust contact op. Dankzij ons grote netwerk kunnen we altijd de juiste occasion voor jou vinden. Kortom, ben je op zoek naar occasions in Helmond? Bezoek gerust onze showroom aan Noorddijk 3 in Helmond.

Na de aankoop van een occasion is tijdig onderhoud wel belangrijk om de auto ook in goede staat te behouden. Daarom kun je voor onderhoud en reparaties aan de auto ook bij ons terecht. Onderaan de pagina vind je een service planner waar je eenvoudig een afspraak inplant bij onze werkplaats.  
 

Aantal Collega's

member1

Nick

Eigenaar

member2

Dolf

Eigenaar

member3

Wesley

Autotechnicus

member1

Michael

Werkplaats chef

Gallery Image 4

Klaas

Stagiaire

Gallery Image 5

Tarzan

Gallery Image 6

Jacky

member-next.png
member-prev.png

Neem een kijkje in onze zaak

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website