logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi onderhoud

Audi onderhoud: longlife, grote én kleine beurten

Een onderhoudsbeurt aan de auto wordt vaak uitgesteld, terwijl een auto juist vraagt om regelmatig onderhoud. Het is belangrijk om dit vakkundig uit te voeren, zodat je auto jarenlang meegaat. De werkzaamheden variëren per onderhoudsbeurt en per model. Een grote- of kleine onderhoudsbeurt komt bij Audi nauwelijks nog voor. Na 30.000 kilometer, of na twee jaar, is een longlife onderhoudsbeurt nodig. GS Automotive is gespecialiseerd in de automerken van de VAG groep. Wij staan daarom bekend als dé Volkswagen, Porsche, SEAT en Audi specialist in Helmond. Heeft jouw Audi een grote beurt nodig? Of wil je meer weten over de longlife onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op.

 

Audi service

Audi service

Kan jouw Audi een grote- of longlife onderhoudsbeurt gebruiken? Dat komt goed uit! Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij de binnen- én buitenkant van jouw auto. We laten op voorhand weten wat de kosten zullen zijn. Als de kosten mogelijk hoger uitvallen door gebreken of andere constateringen, dan communiceren wij dit voordat we beginnen aan de werkzaamheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook de snellere S en RS modellen van Audi zijn bij ons in goede handen. Onze Audi specialisten verzorgen deze auto’s met alle kennis en liefde die ze nodig hebben. Jouw Audi verdient het beste en daarom geven onze gespecialiseerde monteurs aanvullend advies, zodat jouw Audi continu de beste prestaties levert. De APK voor je Audi? Ook dat kun je bij ons neerleggen. Dit kan zelfs in combinatie met het jaarlijkse Audi onderhoud. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur om de APK van jouw Audi vakkundig uit te voeren. Kies je voor GS Automotive, dan kies je automatisch voor de beste Audi garage in Helmond.

Kwalitatief hoogwaardige tweedehands Audi kopen

Kwalitatief hoogwaardige tweedehands Audi kopen

Ben je op zoek naar een tweedehands Audi met de uitstraling van een nieuwe Audi? Kom dan eens langs in onze showroom in Helmond. Enkel de beste en meest betrouwbare tweedehands Audi’s worden in onze snel wisselende voorraad opgenomen. De occasions worden standaard geleverd met een onderhoudshistorie en nationale autopas. Bovendien hebben de auto’s nooit schade opgelopen en hebben ze een lage kilometerstand. Kortom: jouw tweedehands Audi verkeert hoe dan ook in topconditie! Wordt GS Automotive jouw Audi dealer? Bekijk hiervoor het actuele aanbod op onze website. Zit jouw favoriete model er op dit moment niet tussen? Laat het ons weten! We schakelen met verschillende autobedrijven uit ons netwerk om binnen een korte tijd jouw droomauto te vinden.

Audi reparatie volgens fabrieksvoorschriften

Audi reparatie volgens fabrieksvoorschriften

Bij GS Automotive hebben we alle kennis en specialistische apparatuur in huis voor onderhoud en reparatie van jouw auto. Wij werken uitsluitend met originele Audi onderdelen en de werkzaamheden worden volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken voor verschillende Audi services via onze online agenda. Selecteer één of meerdere werkzaamheden uit onze Audi service, waaronder de aircoservice, bandenservice of de remservice. We zorgen ervoor dat jij weer veilig de weg op kan!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website