logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Porsche onderhoud van alle modellen

Porsche onderhoud specialist

Porsche heeft een superieure bouwkwaliteit, maar heeft, net als elk ander automerk, regelmatig onderhoud nodig. Hoe vaker dit wordt gedaan, hoe lager de onderhoudskosten zullen zijn. Er wordt niks vervangen wat niet nodig is en werkzaamheden worden pas uitgevoerd wanneer jij als klant hier akkoord op hebt gegeven. Je kunt van ons als Porsche specialist te allen tijde transparantie en eerlijkheid verwachten. Fijn om te weten: de prijzen van onze Porsche service zijn lager dan die van de officiële Porsche garage, terwijl we precies hetzelfde te werk gaan!

 

Grote-, kleine- en Longlife onderhoudsbeurt

Grote-, kleine- en Longlife onderhoudsbeurt

Tijdens een kleine beurt controleren onze gespecialiseerde Porsche monteurs een aantal slijtagegevoelige onderdelen, waaronder de remmen, banden, ophanging en schokdempers. Ook worden bepaalde vloeistoffen gecheckt en ververst. Heeft jouw Porsche een grote beurt nodig? Dan wordt de volledige auto op alle aanwezige onderdelen gecontroleerd. Indien nodig worden de olie, filters en bougies vervangen. Auto’s met een distributieriem worden op slijtage gecontroleerd. De daadwerkelijke werkzaamheden zijn afhankelijk van het model en type Porsche.

GS Automotive is dé Porsche specialist van Helmond en omgeving. Wij zijn een Porsche dealer en garage in één. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in Porsche reparatie, onderhoud én diagnose werkzaamheden. Wij werken met de meest moderne diagnose apparatuur, waarmee we het voertuig kunnen uitlezen en storingen kunnen verhelpen. De diagnose wordt deskundig uitgevoerd en tegelijkertijd kun je van ons de beste Porsche service verwachten. GS Automotive weet precies wat jouw sportwagen nodig heeft als er een lampje gaat branden en wij zorgen ervoor dat dit binnen no-time verholpen wordt. Ook voor Porsche reparatie en auto onderhoud kun je bij ons terecht: maak hiervoor direct een afspraak via onze online planner.

WLTP testmethode en de gevolgen

WLTP testmethode en de gevolgen

In juli 2020 vond in Nederland de overgang plaats naar een nieuwe testmethode voor de bepaling van de BPM van nieuwe personenwagens. Dit is de WLTP testmethode, waardoor de uitstoot en het brandstofverbruik van een auto nu op een andere manier worden gemeten. Iedere unieke configuratie krijgt een nieuw berekende CO2-uitstootwaarde en BPM. Extra opties leiden mogelijk tot een toename van het gewicht, waardoor je dus meer belasting moet betalen. Een uitgebreide shopsessie bij een Car Configurator kan dus hoog in de kosten oplopen. Sta je op het punt om een Porsche te kopen en wil je meer weten over de WLTP testmethode? Wij kunnen je hier als Porsche specialist alles over vertellen. Bekijk alvast het aanbod Porsche sportwagens op onze website. Staat jouw droomauto er op dit moment niet tussen? Wij gaan met alle plezier voor je op zoek naar de perfecte Porsche!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website