logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Autobandenpartner

GS Automotive is een Autobandenpartner

Wij zijn als Autobandenpartner in de regio Helmond het vertrouwde adres voor het uitvoeren van alle soorten bandenonderhoud en bandenservice. Nieuwe autobanden kopen? Ook dan ben je bij ons als bandenspecialist aan het juiste adres. Lees hieronder verder over GS Automotive als Autobandenpartner en ontdek alles over onze banden garage in Helmond.

 

3 jaar garantie op banden

3 jaar garantie op banden

Nieuwe autobanden kopen of bandenservice laten uitvoeren door een Autobandenpartner kent vele voordelen. Je komt namelijk altijd terecht bij een betrouwbare garage waar uitsluitend gekwalificeerde monteurs werkzaam zijn. Daarnaast staan ze bekend om hun ‘no-nonsense garantie’. Ga je nieuwe autobanden kopen bij een Autobandenpartner? Dan ontvang je 3 jaar garantie op de banden. Raken de autobanden beschadigd bij een botsing, onvoorziene schade, vandalisme of door een lekke band? Dan worden ze gerepareerd, vervangen of vergoed. De mate van de vergoeding is afhankelijk van de profieldiepte.

Nieuwe autobanden kopen inclusief garantie

Nieuwe autobanden kopen inclusief garantie

Je ontvangt dus 3 jaar garantie op je banden wanneer je deze koopt bij een Autobandenpartner. Registreer hiervoor de banden, na aankoop, via het garantieregistratieformulier van Autobandenpartner. Deze unieke garantie is van toepassing op de banden van de exclusieve merken Viking, Goldline en Vredestein. We nemen je daarom kort mee door de verschillende merken:

  • Viking banden zijn zeer betrouwbaar, maar tegelijkertijd ook scherp geprijsd. Het Noorse merk heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van autobanden. Met extreme grip op nat wegdek, en zelfs met noodweer, en vertrouwde eigenschappen op droog wegdek staat dit merk voor kwaliteit. De Viking banden hebben een mooie samenstelling van compound, waarbij grip én een lange levensduur wordt gegarandeerd.
  • “Kwaliteitsbanden voor een budgetprijs”. Zo klinkt de slogan van het internationale, en relatief nieuwe, autobandenmerk Goldline. Wie voor zomer-, winter- en all season budgetbanden kiest, kiest voor Goldline banden. Dit merk heeft profielen voor personenwagens, Ultra-High-Performance voertuigen, bestelwagens, caravans en trailers. Goldline banden zijn met name geschikt voor mensen die niet veel rijden.
  • Vredestein banden zijn van gemaakt van top kwaliteit. De Nederlandse bandenfabrikant Vredestein heeft verschillende prijzen op zijn naam staan en wordt aanbevolen in diverse bandentests. En dat begrijpen wij volkomen!
Wil je meer weten over de verschillende merken en modellen autobanden? Neem dan contact op met onze adviseurs. Onze bandenspecialisten weten namelijk precies welke banden er het beste bij jouw auto en rijstijl passen. Dit kunnen de bovengenoemde merken zijn, maar ook voor alle andere merken, waaronder Michelin, Goodyear, Bridgestone en Lanvigator banden, ben je bij ons in Helmond aan het juiste adres.
Wanneer autobanden vervangen?

Wanneer autobanden vervangen?

De gemiddelde levensduur van autobanden ligt tussen de vijf en tien jaar, maar dit is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal gereden kilometers, je rijstijl, de bandenspanning en weersomstandigheden. Hoe langer je de banden gebruikt, hoe slechter de kwaliteit wordt. De profieldiepte wordt door gebruik steeds minder, waardoor regenwater niet meer goed wordt afgevoerd. Wanneer de autobanden een profieldiepte van 2 mm hebben zijn ze aan vervanging toe. Dit is namelijk erg gevaarlijk! Bij winterbanden is dat vanaf 3,5 mm. Hebben je autobanden een beschadiging opgelopen, zitten er scheuren in of zijn er een uitstulpingen? Dan moet de band direct vervangen worden.

Content Image 179

Bandenservice

Om de verkeersveiligheid te waarborgen is het van belang om regelmatig je autobanden te laten controleren. Maak hiervoor gemakkelijk een afspraak via onze online agenda. Kies je voor de bandenservice, dan controleren wij of de profieldiepte nog goed is. We kijken ook of er scheurtjes aanwezig zijn en of de bandenspanning juist is. Wanneer er een nieuw seizoen is aangebroken kunnen wij ook je autobanden wisselen en zelfs opslaan in ons bandenhotel. In onze werkplaats werken we met de meest moderne apparatuur. Door jaarlijkse trainingen en jarenlange ervaring, zijn onze monteurs altijd up to date en weten ze alles van autobanden af. GS Automotive is hét vertrouwde adres met betrouwbare monteurs en uitstekende service. Dat is een enorm pluspunt van het kiezen voor een Autobandenpartner!

Aantal Collega's

member1

Nick

Eigenaar

member2

Dolf

Eigenaar

member3

Wesley

Autotechnicus

member1

Michael

Werkplaats chef

Gallery Image 4

Klaas

Stagiaire

Gallery Image 5

Tarzan

Gallery Image 6

Jacky

member-next.png
member-prev.png

Neem een kijkje in onze zaak

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website