logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Camper onderhoud

Veilig onderweg naar jouw vakantiebestemming

Hieronder lees je meer over onze dienst camper onderhoud. Onderaan de pagina vind je direct een afspraak planner waar je eenvoudig je werkplaats afspraak voor onze dienst camper onderhoud kunt inplannen.

 

Een camper in goede conditie

Een camper in goede conditie

Om de camper in goede conditie te houden, is onderhoud noodzakelijk. Je wilt kunnen ontspannen wanneer je onderweg bent naar de vakantiebestemming. Je wil dat je camper in topconditie is en dat je zeker niet stil komt te staan met pech tijdens je vakantie. Het is belangrijk dat je onderhoud laat plegen door vakmensen. Zo voorkom je pech of technische mankementen onderweg. GS Automotive heeft door zijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan in het onderhouden van auto’s, bedrijfswagens en campers. Jouw camper is daarom bij GS Automotive in veilige en goede handen.

onderhoud aan de camper

Onderhoud camper: diensten

Onze garage is bij BOVAG aangesloten. Wij werken volgens de door hen opgelegde controlelijst. Deze lijst is opgesteld aangaande de wettelijke eisen omtrent jouw veiligheid. Er wordt onder andere gekeken naar de volgende aspecten aan de camper:
- Remmen
- Banden
- Onderstel
- Chassis
- Motor
- Elektrische installatie
- Gasinstallatie
- Verwarming
- Waterinstallatie
- Opbouw / interieur
- Verlichting

Kortom, jouw camper wordt geheel onder de loep genomen. Er zal bij de beurt altijd een globale vochtmeting gedaan worden. Bij eventuele gebreken zullen wij vooraf een prijsopgave doen, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Wij gaan pas aan de slag wanneer jij akkoord hebt gegeven.

Camper onderhoud en reparatie

Camper onderhoud en camper reparatie

Wij kunnen de camper voorzien van nieuwe APK. We kunnen deze beurt uitbreiden met extra mogelijkheden, zoals opbouw en inbouw van elektrische apparatuur, aircoservice of bijvoorbeeld uitbreiding van de verlichting. Wanneer wij reparaties aan de camper uit moeten voeren, zullen wij dit goed met je bespreken en overleggen. Veiligheid en vertrouwen staan bij ons altijd voorop. Je kunt bij GS Automotive terecht voor camper onderhoud en reparatie aan de camper. Ook voor andere soorten onderhoud en reparaties zit je bij GS Automotive goed. Zo kun je ook bij ons terecht voor onderhoud aan de bedrijfswagen of een diagnose van een autostoring. Je kunt bij ons vertrouwen op een snelle en professionele service. Wij helpen je vriendelijk verder.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website