logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vakkundig Volkswagen onderhoud

Volkswagen onderhoud in Helmond

GS Automotive is het adres in Helmond met meer dan 20 jaar ervaring voor vakkundig Volkswagen onderhoud, service, verkoop en reparaties. Jouw Volkswagen heeft regelmatig onderhoud nodig, maar hoe vaak en wanneer dit is hangt af van het model dat je rijdt en je rijgedrag.

 

Volkswagen onderhoud in Helmond

Onderhoudsbeurt voor een Volkswagen

Een aantal van de oudere en kleinere Volkswagen modellen hebben bijvoorbeeld nog elk jaar, of bij maximaal 15.000 km, onderhoud nodig. Komt jouw Volkswagen uit het jaartal 2000 of later? Dan vindt een onderhoudsbeurt gewoonlijk plaats na twee jaar of bij maximaal 30.000 kilometer. Dit wordt bij Volkswagen ook wel een longlife onderhoudsbeurt genoemd. Tijdens deze beurt worden onder andere het bandenprofiel, de motor, de remschijven en distributieriem gecontroleerd. Ook de accu wordt getest en vloeistoffen worden vervangen. Zo kunnen we tijdig defecten opsporen en meer schade voorkomen. Zit jouw auto nog in de fabrieksgarantie? Dan is het essentieel om deze geheel te onderhouden volgens de juiste standaard. Ook hiervoor kun je, samen met je Volkswagen, bij ons aankloppen. Bezoek onze Volkswagen garage voor onderhoud en we helpen je graag verder.
 

Volkswagen reparatie

Volkswagen reparatie

GS Automotive is dé VAG specialist in Helmond. Dit houdt in dat onze Volkswagen garage is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan de automerken binnen de VAG groep, waaronder Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Porsche. Naast personenwagens, kun je ook bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan bedrijfswagens en campers. Wij werken met de meest moderne apparatuur en desgewenst met originele Volkswagen onderdelen. Daarnaast worden alle werkzaamheden volgens fabrieksvoorschriften gedaan: zo houden we de auto’s in topconditie! De werkzaamheden worden geregistreerd en meegenomen in het internationale systeem van de VAG groep en je behoudt je overgebleven aantal maanden aan garantie. Daarnaast ontvang je bij GS Automotive na een reparatie een jaar garantie. Het enige verschil met een officiële Volkswagen dealer is dat je bij ons profiteert van een extra lage prijs. Mooi meegenomen!

Volkswagen service op dealerniveau

Volkswagen service op dealerniveau

Wanneer je kiest voor GS Automotive, kies je voor de beste Volkswagen service. De klant staat bij ons voorop en wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar bieden ook aanvullende diensten aan. We doen alles om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken: niks is teveel gevraagd! Staat jouw droomauto op dit moment niet tussen het occasionaanbod op onze website? Dan helpen we je met deze zoektocht. Wil jij je auto laten verzekeren of kun je wel advies gebruiken over verschillende financieringsmogelijkheden? Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen. Heb je pech in het buitenland en is je auto niet meer te repareren? Om ervoor te zorgen dat je weer veilig thuis komt, regelen wij vervangend vervoer. Kortom: bij GS Automotive krijg je het totaalpakket!

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website