logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

De werkplaats van GS Automotive

Hieronder lees je meer over onze dienst onderhoud. Onderaan de pagina vind je direct een afspraak planner waar je eenvoudig je werkplaats afspraak kunt inplannen.

 

Onderhoud

Bij GS Automotive zeggen wij altijd; ‘Onderhoud is behoud’. Iedereen heeft zijn budget en het liefst stellen we dit onderhoud zo lang mogelijk uit. Wij bij GS Automotive houden rekening met jou als klant. Wij doen alleen wat er moet gebeuren. Niet méér en niet minder. Op basis van dat vertrouwen zijn wij altijd de beste keuze voor onderhoud aan personen auto’s! Je levert jouw auto met een gerust gevoel bij ons af voor een beurt of een reparatie. De kosten? Die begroten en communiceren we zo goed mogelijk vóór we eraan beginnen. Wanneer je denkt elders goedkoper uit te zijn qua onderhoud, zouden wij dat graag tijdig willen horen.

In onze, met de meest moderne apparatuur ingerichte werkplaats, verrichten wij onderhoud en reparaties aan elk merk en type auto, ongeacht het bouwjaar van de auto. Door jarenlange ervaring weten wij een constante service en kwaliteit te leveren.

whatsappbtn