Camperonderhoud

Om uw camper in goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk. U wilt kunnen ontspannen wanneer u onderweg bent naar uw vakantieplek met de geruststelling dat uw camper in topconditie is. Belangrijk is dat dit gebeurd door vakmensen zodat u pech of technische mankementen voorkomt tijdens uw vakantie.

GS Automotive heeft door zijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan in het onderhouden van auto’s, bedrijfswagens en campers. Uw camper is daarom in veilige en goede handen, maakt u zich daar geen zorgen over.

Wij zijn BOVAG aangesloten en werken dan ook volgens de door hen opgelegde controlelijst. Deze zijn opgesteld aangaande de wettelijke eisen omtrent uw veiligheid. Er wordt gekeken naar punten zoals:

  • Remmen                                        – Gasinstallatie
  • Banden                                           – Verwarming
  • Onderstel                                       – waterinstallatie
  • Chassis                                          – Opbouw / interieur
  • Motor                                             – Verlichting
  • Elektrische installatie

Kortom uw camper wordt geheel onder de loep genomen en er zal bij de beurt altijd een globale vochtmeting gedaan worden. Bij eventuele gebreken zullen wij vooraf een prijsopgave doen zodat u nooit voor onverwachten kosten komt te staan.

Wij kunnen uw Camper voorzien van nieuwe APK. en de beurt uitbreiden extra mogelijkheden zoals opbouw en inbouw van elektrische apparatuur, aircoservice, uitbreiding van verlichting.

Bent u NKC-Lid? Dan krijgt u bij ons 10% korting op uw camper onderhoud. Dit geldt op zowel de arbeidsuren als de onderdelen. De korting wordt verrekend op vertoon van uw NKC-ledenpas.

Back to top