logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

De werkplaats van GS Automotive

Hieronder lees je meer over onze dienst APK keuren. Onderaan de pagina vind je direct een afspraak planner waar je eenvoudig je werkplaats afspraak kunt inplannen.

 

APK keuren

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) word je auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Hierbij kun je denken aan het controleren van o.a. je autobanden, schokdempers, verplichting en remmen.

Heeft je auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor je geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvang je een rapport waarin staat of je auto is goedgekeurd. Zo niet, dan geven wij aan welke mankementen dienen te worden opgelost. Een APK-keuring mag enkel door een RDW-erkend bedrijf zoals GS Automotive in Helmond worden uitgevoerd.

whatsappbtn